Automotive Services

Beli kereta anda yang berikutnya di myTukar AutoFair dari 7 hingga 9 Januari 2022 — acara jualan kereta terpakai terbesar di M’sia, lebih 1,000 unit dipamerkan

Merancang untuk menaiktaraf kenderaan semasa anda? Itu mungkin berlaku dalam waktu terdekat kerana acara myTukar AutoFair 2022 akan berlangsung dari 7 hingga 9 Januari 2022 bertempat di myTukar Retail Experience Centre, Puchong Selatan.

Acara berkenaan, yang diberi jolokan sebagai acara kenderaan terpakai terbesar di Malaysia bakal menyaksikan lebih daripada 1,000 kenderaan terpakai dipamerkan, semua di bawah satu bumbung. Terdapat pelbagai pilihan kereta terpakai yang berkualiti akan ditawarkan, daripada Perodua Myvi 2019 dengan jarak perjalanan hanya 24,000 km kepada Mercedes-Benz E 350 AMG Line 2019 dengan hanya jarak perjalanan 3,000 km dan banyak lagi.

Dengan khidmat myTukar yang diyakini dan dipercayai, anda boleh memandu kereta anda yang berikutnya dengan lanjutan satu tahun waranti dan setahun servis percuma, yang tidak pernah ditawarkan jika anda membeli kenderaan terpakai. Tambahan pula, turut disediakan ialah tempoh lima-hari jaminan wang dipulangkan. Ini bermaksud, anda boleh memulangkan kenderaan jika tidak menyukainya, tanpa sebarang soalan!

Dan ada lagi. Jika anda membeli kereta di acara ini nanti, anda juga akan dapat tambahan servis percuma selama setahun, kadar faedah pinjaman serendah 1.68%*, kelulusan pinjaman dan serahan kenderaan dalam hari yang sama serta pengalas kaki Trapo untuk semua kereta.

Anda juga akan berpeluang memenangi satu daripada enam hadiah melalui promosi myTukar Lucky Spin Wheel: ada Apple iPad generasi kesembilan, pulangan tunai RM888, filem penapis haba Raytech bernilai RM1,000, lanjutan waranti tambahan selama setahun, kad minyak bernilai RM500 atau baucar Trapo bernilai RM500.

Tidak lupa, anda juga berpeluang memandu pulang sebuah Proton X70 Premium bernilai RM100,000 melalui peraduan Ulang Tahun ke-4 myTukar.

myTukar juga akan menawarkan nilai trade-in di lokasi ketika itu bagi kereta semasa yang anda gunakan. Liputan seluruh negara myTukar juga kini termasuk bilik pameran premium dan lebih besar dengan kemudahan servis sendiri. Ini akan membolehkan anda untuk tidak perlu risau berkaitan pengalaman pemilikan atau penyelenggaraan, walaupun untuk sebuah kereta terpakai.

myTukar AutoFair 2022 yang berlangsung dari 7 hingga 9 Januari 2022 turut akan menampilkan kaedah bayaran tanpa sentuhan, jamuan ringan, ruang pameran rakan niaga dan banyak lagi. Acara berkenaan juga akan mematuhi SOP COVID-19 dengan ketat seperti penggunaan pelitup muka sepanjang masa, dan hanya pengunjung yang telah lengkap divaksin sahaja akan dibenarkan masuk, penjagaan jarak fizikal dan banyak lagi.

Maklumat lanjut tentang acara ini boleh diperoleh di sini, atau klik pautan ini untuk melihat kenderaan yang ditawarkan untuk dijual. Jumpa anda di sana nanti!

myTukar Retail Experience Centre

Puchong South, Lot 14225, KM 3

8, Lebuhraya Damansara-Puchong

47100 Puchong, Selangor, Malaysia

*Tertakluk kepada terma

The post Beli kereta anda yang berikutnya di myTukar AutoFair dari 7 hingga 9 Januari 2022 — acara jualan kereta terpakai terbesar di M’sia, lebih 1,000 unit dipamerkan appeared first on Paul Tan’s Automotive News.

Did you miss our previous article…
https://karltwiford.net/?p=5894